Smslångratis.com – hjälper dig hitta ett räntefritt smslån

Det har de senaste åren varit en ständig debatt kring smslån och huruvida de är bra eller dåliga för människors privatekonomi. De första åren när smslånen infördes så var det enkelt att svara på den frågan då det var en korttidskredit med väldigt hög ränta. Numera så är det inte så pass enkelt, åtminstone så tycker inte vi på Skanefederalisterna.nu det. För sedan några år tillbaka så finns det något som kallas för smslån gratis, numera måste man kalla det räntefritt smslån och inget annat.

Det är Finansinspektionen som har bestämt att man inte längre får använda sig av termen smslån gratis i sin marknadsföring. Då de anser att den termen vilseleder konsumenterna. Det tycker inte vi på Skanefederalisterna.nu som anser att ett smslån gratis är relativt enkelt att förstå.

Det handlar helt enkelt om ett smslån där man inte betalar tillbaka något utöver det beloppet man har lånat. I och för sig så kan man även säga räntefritt smslån då det säger samma sak.

Smslångratis.com har en lista på de smslångivare som erbjuder sina låntagare möjligheten att enkelt låna ett smslån gratis eller räntefritt beroende på hur man ser det. De har även en artikel om hur man alltid får ett smslån gratis då det vid skrivande stund finns en lag som gör det möjligt att ångra sin kredit inom 14 dagar och då få lånet under 14 dagar helt räntefritt.

Läs mer om Smslån gratis.

Du hittar artikeln om hur man alltid får smslån gratis här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *